o-charts

Vectori kartat OpenCPN:lle

English - Español - Français - Deutsch - Nederlands - Norsk - Svenska - Eesti - Suomi


Nykyään, hydrographitoimistot kautta maailman tuottavat viralliset vektorikarttansa S-57 muodossa. NOAA tarjoaa vapaita vektorikarttoja US:ssa pelkkiä S-57 muotoja, mutta useimmissa maissa ne on lisensioitu suljettuun ja salattuun muotoon, joka on johdettu S-57:stä S-63 tai oeSENC tapaan.

oeSENC kartat

OpenCPN:n salatun järjestelmän elektroniset merikartat (oeSENC) ovat edullisimmat saatavissa olevat laatu vektori kartat. Me vastaanottamme S-57 datan suoraan hydrograafisista toimistoista, avaamme ne oeSENC muodossa ja toimittamme karttasarjat kullekin käyttäjälle OpenCPN:ään. Jos navigointi-alueesi on tiedossa tämä voi olla on erittäin hyvä valinta saada ajantasaiset laadukkaat kartat kohtuullisin kustannuksin.

S-63 tai aidosta S-57 kartasta (US) eroavat eivät ole ”virallisia karttoja” tai ”ENC:siä” ”siirtosuositusten” yhteydessä, koska niitä ole julkaissut tai sertifioinut virallinen laitos. Vaikka sisältö saattaa olla sama. Yksityiskohtaiset oikeudelliset viitekehykset ja meidän karttojen käyttö Katso: EULA.

S-63 KäyttöLupa

S-63 kartat ovat virallisia vektorikarttoja ympäri maailman. Kuitenkin, monilla suosituilla veneilyalueilla tarkkuudessa on toivomisen varaa, koska paino on kauppamerenkulun vaatimuksissa. Niillä on suhteellisen korkea hinta. Myymme S-63 Käyttölupaa, avainta, joka oikeuttaa OpenCPN-käyttäjän käyttölisenssin S-63 karttojen jakelijalla. O charts.org on solminut sopimukset S-63 Valued Added Resellers (VAR) kanssa kuten ChartWorld, jotka tarjoavat suoran jakelukanavan.